Acuzaţii grave ale soţiei lui Rudel Obreja. „Analizele de la închisoare l-au scos clinic sănătos” EXCLUSIV

Antonia Obreja. soţia fostului preşedinte al FR Box, decedat duminică, 12 martie, din cauza unui cancer de pancreas cu metastaze, susţine că acseta a fost declarat clinic sănătos pe 7 aprilie 2022, atunci când a fost încarcerat.

14 mart. 2023, 00:01
Acuzaţii grave ale soţiei lui Rudel Obreja. „Analizele de la închisoare l-au scos clinic sănătos” EXCLUSIV
Acuzaţii grave ale soţiei lui Rudel Obreja. "Analizele de la închisoare l-au scos clinic sănătos"

Acuzaţii grave ale soţiei lui Rudel Obreja. „Poate o spun eu subiectiv, dar o spun şi documentele. În momentul în care cineva intra într-o închisoare intră într-o carantina. Este analizat medical. După aceasta carantină, soţul meu a ieşit şi a rezultat ca e clinic sănătos. Am aceste documente, 7 aprilie 2022 e data încarcerării lui. Soţul meu a făcut analizele an de an şi toate au fost impecabile. Mi se pare greu totuşi ca în iunie să ajungi cu cancer în stadiul patru cu metastaze! La aproximativ două săptămâni au început durerile şi mi-a spus că nu se simte bine şi că la cabinetul medical a spus că are o problemă. După ce a fost mutat lucrurile au degenerat. La fiecare vizită eu vedeam dintr-un munte de om că se topeşte. A început să slăbească. Eu am fost cu soţul meu 16 ani, îl ţtiam foarte bine, nu era un om să se plângă, nu a luat niciun medicament, era puternic psihic”, a declarat Antonia Obreja la România TV.

Citeşte şi: Ultimele cuvinte spuse de Rudel Obreja înainte să moară. Dezvăluiri cutremurătoare făcute de văduva fostului şef al FR Box

„Soţul meu s-a peezentat la cabinet de nouă ori, a subliniat că e o urgenţă ca el să se trateze liber şi i s-a dat no spa şi omez! E greu acum să vorbesc. Vreau să-l las să plece liniştit. La un moment dat mi-a spus „Să îi ierte Dumnezeu pe călaii mei!” si asta spun şi eu”, a mai adpăugat soţia lui Rudel Obreja.

Întrebată dacă soţul ei a refuzat să denunţe pe cineva, în special pe Elena Udrea, Antonia Obreja a spus: „Da, ţi nu numai! Soţul meu a fost aşteptat cu cătuşele pe masă la DNA şi a fost întrebat dacă a făcut puşăarie neavând antecedente penale! Credeţi că acel procuror nu a ştiut că soţul meu nu are antecedente când l-a chemat? Soţul meu nu a avut nimc de spus pentru că nu a ştiut, el a subliniat acest lucru. „Vă spunem noi ce să scrieţi!”, dar el a spus eu aşa ceva nu fac niciodată!”.

Citeşte şi: Rudel Obreja a murit! Fostul pugilist avea 57 de ani şi suferea de cancer cu metastaze

„Soţul meu a fost încarcerat de trei-patru ori, a avut arest preventiv, viaţă de calvar. Am trait şi suferinţa asta nu a ştiut-o nimeni. Restul e poveste. Soţul meu a avut atâta demnitate chiar dacă nu a fost de acord cu deciziile luate, cu abuzurile justiţiei, a spus eu sunt un om demn, rămân în faţa justiţiei”, a mai spus Antonia Obreja.