Acuzaţii grave după moartea Ilenei Ciuculete

Fostul soț al Ilenei Ciuculete face acuzații grave la adresa lui Cornel Galeș.  După moartea interpretei de muzică populară, s-a zvonit că vila vedetei ar fi fost vândută înainte de dispariția acesteia. În cadrul emisiunii „Agenția VIP”, de la Antena Stars, Valeriu Sfetcu, fostul partener de viață al artistei, a comentat despre acestă situație.

20 mart. 2017, 09:53
Acuzaţii grave după moartea Ilenei Ciuculete

„Deci dacă s-a vândut casa înainte să moară, asta înseamnă că acest om este un om necinstit, un om nesincer, a ştiut mai demult că este bolnavă de această boală incurabilă şi atunci a luat măsuri de precauţie, a vândut casa pe motiv că merge să îi facă transplant de ficat, deşi ăla nu se face aşa, la o săptămână, două trei, şi atunci în condiţiile date nu mai au ce face… 

Eu am spus de la început că acest om este un escroc, am spus de la început că Ileana nu poate să se transforme într-un om care să nu aibă milă de copiii ei. Nu pot să cred şi nici acum nu cred acest lucru. Eu cred că totul a fost regizat şi totul a fost pus la cale numai de acest şmecher”, a declarat Valeriu Sfetcu pentru „Agenția VIP”.