Acuzaţii GRAVE la adresa lui BĂSESCU. Izaura: MIRCEA i-a dat BANII lui TRAIAN la NEPTUN VIDEO

Izaura, fiica lui Bercea Mondial, a declarat marţi, la Curtea de Apel Constanţa, că Mircea Băsescu i-a dat banii lui Traian Băsescu în vila de protocol de la Neptun. Izaura susţine că a primit informaţiile de la fratele ei, care a sunat-o din închisoare chiar în timp ce dădea interviu despre şpaga care ar fi ajuns la preşedinte. 

22 iul. 2014, 11:48
Acuzaţii GRAVE la adresa lui BĂSESCU. Izaura: MIRCEA i-a dat BANII lui TRAIAN la NEPTUN VIDEO

Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, a declara marţi că „Mircea Băsescu i-a dat banii lui Traian Băsescu în vila de protocol de la Neptun”. 

Citeşte şi Ponta: Nu cred că Băsescu nu ştia nimic despre problemele fratelui său

A luat Traian din bani, să nu spună că n-a luat. De ce dracu mai spune că e preşedinte că şi aşa a nenorocit ţara. Duceţi-vă la el! Florin o să vă spună şi că Traian Băsescu. Mi-a spus Florin la telefon, că Traian Băsescu, dacă mergeţi şi faceţi cerere la el la penitenciar, vă dă detalii. Şi mai are filmări cu Mircea Băsescu care s-a pronunţat că i-a dat lui frate-su bani. Mi-a spus Florin că banii s-au dat la Neptun lui Traian Băsescu, la staţiunea Neptun, acolo i-a dat Mircea Băsescu lui frate-su banii. El are vilă la Neptun cred ca acolo i-a dat banii, 300.000 de euro. Şi când Mircea i-a spus lui Florin, înregistra Florin. Şi înregistrările astea le are Florin. Îi spunea Mircea cum a dat banii şi Florin îl filma. 300.000, da„, a declarat Izaura.

Citeşte şi Băsescu: Cât timp Rusia susţine grupările teroriste din Doneţk şi Lugansk, e un partener al teroriştilor