Acuzaţii grave la un spital din Cluj-Napoca. O femeie susţine că a născut un bebeluş mort după ce medicii au trimis-o acasă

O femeie a născut un copil mort, după ce medicii au trimis-o acasă când a venit prima dată la spital ca să nască. Femeia începuse deja să aibă complicaţii, însă doctorii nu au ajutat-o atunci. Ea s-a întors după câteva zile la spital, din cauza durerilor, unde a dat naştere unui copil mort.

RomaniaTV.net
20 apr. 2017, 09:51
Acuzaţii grave la un spital din Cluj-Napoca. O femeie susţine că a născut un bebeluş mort după ce medicii au trimis-o acasă

Mama îi acuză pe medici că a fost lăsată să nască singură bebeluşul mort. Mai mult, femeia susţine că a fost forţată să semneze pentru incinerarea cadavrului.

Tânăra a ajuns la camera de gardă a Clinicii de Ginecologie din Cluj, după ce şi-a dat seama că pierde lichid amniotic. Doctorul care a consultat-o i-a spus însă să meargă acasă, deşi în astfel de cazuri internarea gravidei este obligatorie.

Femeia povesteşte că rezultatele de la anatomie patologică infirmă cauzele decesului invocate de medicii de la maternitatea din Cluj.

Scrisoarea medicală pe care a primit-o când a ajuns la urgenţă i-a fost luată înainte să nască, iar pe actele pe care le are apare numele şi semnătura unui medic care nu a fost prezent la controalele sau la naşterea bebeluşului.

Citeşte şi Un bebeluş de 3 luni a decedat din cauza rujeolei