Acuzaţii ŞOCANTE la adresa lui Marcel Toader. „De Crăciun a altoit-o pe Gabriela Cristea!”

Marcel Toader este în plin dicvorţ cu Maria Constantin, iar noi detalii ies la iveală. "Mama adoptivă" a Gabrielei Cristea, fosta soţie a lui Marcel Toader, face acuzaţii grave la adresa bărbatului.

30 aug. 2017, 05:54
Acuzaţii ŞOCANTE la adresa lui Marcel Toader. „De Crăciun a altoit-o pe Gabriela Cristea!”

Paula Crăciunescu a declarat la o emisiune tv că Marcel Toader a lovit-o pe Gabriela Cristea de mai multe ori.

„Eu sunt foarte sigură că Marcel a lovit-o pe Gabriela Cristea. De Crăciun, înainte să se despartă. Ea făcea prin bucătărie pregătiri şi aveau mai mulţi prieteni, a scos de toate, vişinată, mai multe carne să gătească. El a împins-o pe la spate, a mai şi altoit-o.. i-a spus: nu faci ce vrei tu, faci ce spun eu! Pe 8 martie ei s-au prezentat la televiziune, ea în rochie de mireasă, el în costum, şi acasă i-a cam tras câteva că a făcut circ cu el. Ea mă suna când putea să îmi spună”, a spus declarat Crăciunescu.

Marcel Toader, replică dură pentru Maria Constantin. „O greşeală majoră iertată se repetă de o manieră fatală a doua oară”

„Şi Gabriela a evitat unele răspunsuri. Majoritatea cheltuielilor s-au făcut din banii Gabrielei şi s-ar putea repeta asta. Când ea a plecat de la el, a plecat cu 50 de lei în buzunar. El, într-o emisiune, am fost amândoi, vrea să vă spun că el s-a abţinut să dea declaraţii, se lăuda că o să îi ia maşina. (…) A recunoscut că s-au cheltuit vreo 900 şi ceva de mii de euro. Ei încă sunt în proces”, a mai povestit Paula Crăciunescu.