Acuzaţii şocante. Tânără cu handicap ţinută în lanţuri chiar de cea care trebuia să aibă grijă de ea VIDEO

Imagini revoltătoare au fost filmate la Târgu Jiu. O tânără cu handicap este ţinută legată cu lanţuri şi cu o pătură pe cap, chiar de cea care o are în grijă. Vecinii sunt cei care o acuză pe mama adoptivă că o ţine pe fată în condiţii inumane şi nu are grijă de ea. Femeia neagă însă toate acuzaţiile şi spune că e vorba de un trucaj

28 apr. 2016, 13:45
Acuzaţii şocante. Tânără cu handicap ţinută în lanţuri chiar de cea care trebuia să aibă grijă de ea VIDEO

Scenele şocante au fost filmate de un vecin al femeii. Tânăra de 23 de ani, care suferă de un handicap grav, stă ascunsă sub o pătură în curtea casei. Cei care au surprins totul spun că, în tot acest timp, fata era legată cu un lanţ de un stâlp de beton.

Femeia acuzată este asistent maternal şi o are în grijă pe fată încă de când avea 9 luni. Ea neagă toate acuzaţiile şi spune că niciodată nu s-a comportat aşa cu tânăra cu handicap.

Oamenii au sesizat şi protecţia copilului. După ce au văzut imaginile şocante, aceştia au mers în control, însă nu au găsit nimic în neregulă.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, iar dacă se va dovedi că fata este crescută în condiţii inumane, femeia riscă să piardă tutela.

Citeşte şi IMAGINI de COŞMAR. Cum sunt umiliţi bolnavii în spitalele din România FOTO