ACUZAŢII ULUITOARE. Trădat de iubită, Gheorghe Nichita plănuia să aducă un ASASIN de la Londra

Gheorghe Nichita ar fi apelat la asasinii plătiţi ai clanului Cordunenilor, ca să scape de noul prieten al iubitei sale, Adina Samson. Şeful poliţiei locale a intermediat negocierea între primar şi clanul Cordunenilor, informează România TV. 

02 mai 2015, 10:22
ACUZAŢII ULUITOARE. Trădat de iubită, Gheorghe Nichita plănuia să aducă un ASASIN de la Londra

Noi detalii incredibile ies la iveală din dosarul primarului de Iaşi, Gheorghe Nichita. Din interceptările existente la dosar reiese cum primarul ar fi vrut să apele la un asasin din Anglia.

Asasinul urma să fie plătit pentru a acţiona la comanda edilului.

STENOGRAME. Cum îşi spiona Nichita iubita şi trimitea oamenii să încerce PATUL. Detalii incredibile din dosar

„Nichita: Salut, ce faci?

Hliboceanu: Am fost, am discutat, rămâne…cum am stabilit, dar să vedem dacă se poate marţi că omul îi la Londra… ăla, dar s-ar părea…
Nichita: A, nu e în România?
Hliboceanu: NU.
Nichita: Şi când se întoarce?
Hliboceanu: Mmm… ne întâlnim din nou cu ei şi vă spunem exact.
(…)

Nichita: Ai rezolvat şi cealaltă chestiune?
Hliboceanu: Am rezolvat tot, da.
Nichita: Şi, îs mulţumiţi sau…?
Hliboceanu: Deci, sunt dispuşi… SĂ MEARGĂ PÂNĂ LA CAPĂT fără nicio problemă.
Nichita: Da? Foarte bine.
(…)
Hliboceanu: Nnn… nu se ştie încă exact cu cine o să se întâlnească, dar…cum am discutat şi cum asta, ce-o vrut condiţiile le-am respectat, ei la fel, plus că este cineva la mijloc care ne garantează!
Nichita: Da, da, da, da…să fie linişte în oraş, asta e important!

Gheorghe Nichita şi-a spionat iubita, folosindu-se de poliţiştiii locali din subordine. Primarul a fost reţinut, dar instanţa a decis cercetarea sa in libertate. 

Gheorghe Nichita, reclamat de AMANTĂ. Avocatul Striblea: Acest dosar are menirea să-i ştirbească reputaţia

Adina Samson, şefa Serviciului Managementului Calităţii din cadrul Primăriei ieşene, l-a reclamat pe  Gheorghe Nichita la DNA,  după ce a constatat că este în permanenţă urmărită.

Gheorghe Nichita şi Adina Samson aveau o relaţie amoroasă de câţiva ani, însă, pentru că avea bănuieli că  iubita îl înşală, Nichita i-ar fi făcut cadou  un telefon mobil pe care i-a instalat un program informatic, de tip SPY, cu scopul de a o supraveghea.

Poliţiştii locali o urmăreau pe Adina Samson, pentru a-i raporta primarului cu cine se întâlneşte femeia şi unde se află aceasta.  Primarul Gheorghe Nichita a divorţat anul trecut, fosta sa soţie fiind profesoară la un liceu din Iaşi.