Adda a născut un băieţel perfect sănătos

Adda (24 de ani) a născut, sâmbătă (22 octombrie). Solista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care cântărește 3.2 kg. Artista și iubitul ei, Cătălin Rizea, nu-și mai încap în piele de fericire!

22 oct. 2016, 12:28
Adda a născut un băieţel perfect sănătos

2016 este anul graviduțelor din showbiz-ul românesc Adda, care și-a ascuns sarcina în jur de șase luni, a devenit mămică pentru prima oară, sâmbătă (22 octombrie). A avut o sarcină ușoară, a fost energică și a reușit să susțină concerte cu burtica la gura.

Citeşte şi ADDA şi-a schimbat stilul. Vedeta s-a apucat de HIP-HOP: Asta sunt eu, fata plângăcioasă care are mult tupeu VIDEO

Artista a fost o gravidă norocoasă. A avut grețuri doar câteva săptămâni, la începutul sarcinii, apoi lucrurile au revenit la normal. În urmă cu câteva săptămâni, Adda a dezvăluit și numele pe care micuțul îl va purta: Alexandru Cătălin.

Citeşte şi AROGANŢĂ SUPREMĂ. Fiica unei milionare din România a ieşit la terasă cu 300.000 de euro FOTO

Talentata artistă nu se teme de viața de familie. Deși are doar 24 de ani și este mereu pe drumuri cu concerte în toată țara, Adda este acum soție și mamă, dar nu vrea să dispară din lumina reflectoarelor. Adda și Cătălin Rizea s-au căsătorit în această vară, pe 30 iulie. Au avut două perechi de nași și 300 de invitați.