Adelina Pestriţu a RECUNOSCUT! Care este SECRETUL pe care nu şi-l dorea aflat

Adelina Pestriţu a uimit pe toată lumea cu anunţul său, făcut recent în emisiunea pe care o moderează. Mai exact, vedeta a recunoscut că în caz de pericol ştie să se apere, ea deţinând în geantă un spray paralizant, iar în locuinţa sa o armă.

RomaniaTV.net
28 iul. 2015, 11:42

Adelina Pestriţu ştie că este expusă pericolelor şi că oricând există posibilitatea ca unii dintre fanii săi să o ameninţe în trafic sau chiar în propria locuinţă. Tocmai din acest motiv, vedeta nu doar că a învăţat să se apere singură, dar şi-a achiziţionat şi o armă.

Bătaie în direct la TV. Adelina Pestriţu, implicată direct în scandal, ţipă ca din gură de şarpe

„Niciodată nu poţi să ştii ce ţi se întâmplă, fie că eşti persoană publică sau un om obişnuit! Sunt destui care consideră că trebuie să facă lucruri necuvenite folosind forţa, aşa că ideal ar fi să te poţi apăra. Eu am la mine în geantă întotdeauna un spray paralizant, în caz că vreun individ încearcă să îmi facă rău pe stradă sau în anumite locuri publice.

Pe de altă parte, acasă, am o armă, pe care mi-am cumpărat-o în urmă cu doi ani şi am învăţat să o folosesc la poligon. Sunt pregătită pentru orice. Slavă Domnului, până acum nu am avut nicio problemă, însă în viaţă este bine să fii pregătit pentru orice”, a declarat Adelina pentru WoWBiz.ro.

Citeşte şi  Adelina Pestriţu, ATACATĂ DUR de fani. Iubita lui Speak, jignită în ultimul hal: Arati ca o babă. Esti oribilă