Adelina Pestriţu, REACŢIE DE MILIOANE când a aflat că Vârciu se iubeşte cu Ilinca Vandici

Adelina Pestriţu a fost luată prin surprindere de dezvăluirile lui Liviu Vârciu din urmă cu două seri, când a recunoscut că este îndrăgostit de Ilinca Vandici. Mirarea ei a fost şi mai mare joi seara, atunci când Liviu şi Ilinca au fost prinşi împreună într-un restaurant din Capitală.

RomaniaTV.net
04 apr. 2014, 12:28

Liviu Vârciu şi Ilinca Vandici au ieşit împreună joi seara la un restaurant din Capitală. Au luat masa cu nişte prieteni, au stat de vorbă, au râs şi au făcut gesturi tandre. La ieşire, au confirmat că formează un cuplu.

„Am luat masa împreună! Datorită voua, mi-am facut curaj sa iau calul de haturi si inima in dinti si sa o invit in oras. Am iesit la masa si am povestit despre prietenia noastra. Ne simtim bine impreuna. Eu am venit sa iau masa si sa ma simt bine alaturi de ea si de prietenii nostri. Relatia asta o sa fie frumoasa, am incredere in mine, in ce simt pentru ea. Nu mi-e teama de concurenta. Sunt minunat, de-aia am inceput relatia asta. Lasati-ne in pace sa ne traim povestea de dragoste, a spus Liviu.

„Sa fiti fericiti”, le-a urat Adelina Pestriţu celor doi „porumbei”.

Madalin Ionescu l-a provocat pe colegul sau de la Kanal D, rugandu-l sa isi pupe iubita in fata camerelor de luat vederi, dar nu a avut succes. „Ce indiscret esti! Lasa-i sa-si traiasca dragostea. Nu mai pune atatea intrebari”, i-a spus Adelina lui Madalin, potrivit wowbiz.ro.