Adelina Petriţu s-a hotărât cum o s-o cheme pe fetiţa ei. Nu ai mai auzit aşa nume niciodată

Adelina Pestriţu este cea mai fericită femeie din showbizul românesc. Este însărcinată şi aşteaptă ca în luna august să nască o fetiţă. Ade este în 6 luni şi a luat până acum 6.5 kg. 

RomaniaTV.net
01 mai 2018, 12:09

Adelina Petriţu trece printr-o frumoasă perioadă. Urmează să devină mamă pentru prima dată. A dezvăluit şi numele deosebit ales pentru fiica ei. 

„După seri întregi petrecute pe internet în căutarea numelui pentru micuţă, am căzut de comun acord să o numim Zenaida-Maria. Este de origine grecească şi provine de la numele Divinităţîi Supreme din mitologia greacă, Zeus. Semnificaţia numelui este lumina, cer luminos. Sigur îi va plăcea. Ne-am dorit mult să fie un nume rar întâlnit şi plăcut auzului, iar noi îl considerăm special şi potrivit pentru îngeraşul nostru”, a declarat vedeta pentru VIVA!.

Adelina Pestriţu a anunţat că este însărcinată chiar în ziua în care a împlinit 31 de ani! Vedeta a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj prin intermediul căruia îşi anunţă prietenii virtuali că urmează să devină mămică pentru prima dată.

„Dragii mei prieteni, varsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam sa-l primesc vreodata. Eu si iubitul meu, Virgil, suntem fericiti sa impartasim cu voi vestea ca vom deveni parinti.

Fericirea noasta este cu atat mai mare cu cat in curand vom sarbatori si un an de relatie. Suntem coplesiti de emotii si abia asteptam sa treaca cele 6 luni ramase pana vom fi 3.