Adelina şi Cristi Chivu încearcă să se readapteze la viaţa din România VIDEO

Adelina şi Cristi Chivu s-au stabilit în România, după ce fotbalistul a decis să se retragă din activitate.

15 iun. 2014, 06:28
Adelina şi Cristi Chivu încearcă să se readapteze la viaţa din România VIDEO

Cei doi soţi şi-au luat copiii şi au venit să locuiască în ţara natală, după ce fotbalistul s-a retras din activitate. Dacă pentru cei doi părinţi lucrurile sunt clare, nu e la fel şi în cazul fetiţelor: ele cred că sunt în vacanţă în România şi aşteaptă să se întoarcă acasă, la Milano, potrivit România TV.

Citeşte şi Cristi Chivu, PRIMUL TRANSFER ca IMPRESAR

Adelina şi Cristi Chivu încearcă din răsputeri să se adapteze la viaţa de România. Cele mai importante pentru ei sunt, însă, fetiţele, despre care vorbesc cu emoţie.

Cele mici fac foarte bine, suntem ocupaţi săptămânile astea cu serbările. Da, sunt la grădiniţă, şi-au făcut prieteni, ele sunt fericite„, a spus Cristi Chivu.

Cu toate acestea, pentru fetiţele familiei Chivu, acasă este, de fapt, în Italia.

Citeşte şi Cristi Chivu şi-a anunţat retragerea. Vezi cele mai importante momente ale carierei sale

Cele mici încă cred că suntem în vacanţă şi că o să ne întoarcem în vacanţă, ele cred că Milano e casa lor. Aici se distrează foarte tare. O să înţeleagă la un moment dat că aici suntem acasă„, a declarat Adelina Chivu.

Adelina Chivu are şi o mare dorinţă, îşi doreşte ca soţul ei „să-şi găsească drumul şi să fie la fel de fericiţi ca până acum”. În ceea ce priveşte planurile de vacanţă, Adelina şi Cristi Chivu au declarat că vor petrece câteva zile la mare, împreuna cu cele mici.