Adelina, tânăra moartă în Lacul Ghioroc, înmormântată cu drifturi şi zgomot de maşini turate VIDEO

Publicat: Joi, 24 Mai 2018 17:09 // Actualizat: Joi, 24 Mai 2018 17:19 // Sursa: romaniatv.net

Prietenii Adelinei, şoferiţa de 24 de ani care a pierit după ce a plonjat cu maşina în Lacul Ghioroc, din Arad, au condus-o pe aceasta pe ultimul drum cu drifturi şi motoare turate.

Imaginile omagiului adus tinerei care iubea mașinile și motoarele puternice au fost făcute publice pe Facebook, de către prietenii Adelinei. Cei prezenți au fost împătimiți ai vitezei și adrenalinei din Arad și Timișoara.

Citeşte şi Ultimele cuvinte ale uneia dintre tinerele înecate cu maşina în lacul Ghiroc

Zeci de mașini, în special BMW-uri, marcă pe care o îndrăgea Adelina Stângaciu, s-au încolonat și au condus-o pe ultimul drum. De asemenea, pe terenul viran din apropierea cimitirului din Orțișoara, acolo unde a fost înmormântată Adelina, tinerii au făcut drifuri, au ambalat motoarele și și-au adus astfel ultimele respecte pentru cea care le-a fost prietenă.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 mai 00:01
Răspunde | Votează email 1 email
serj
ceva mai psihopat si deviant n-am vazut in viata mea. adica imbecila kamikaze cu pasiune pentru drifturi care a luat o viata nevinovata cu ea si aproape mai lua inca doua, este "sarbatorita" in stilul ei sinucigas ca un erou??? frate fetita asta are statut de criminal din culpa!!! cum sa sarbatoresti fastuos si zgomotos pe cineva care a facut experimente cu masina pe oameni nevinovati. pasiunea pentru ceva este una iar prostia dusa la extrem este alta! eu cred ca tineretul din zilele noastre este total spalat pe creier.
1
EUR
4.6975
RON
20 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H