Adepţii paranormalului sunt convinşi: Aici se află adevăratele porţi spre Infern! VIDEO

Adepţii "paranormalului" susţin că au localizat poarta de intrare în infern în oraşul american Cincinnati, din statul Ohio. Pentru localnici existenţa zilnică a început chiar să devină un iad, ca urmare a ritualurilor sataniste care se desfăşoară aici.

12 oct. 2014, 14:59
Adepţii paranormalului sunt convinşi: Aici se află adevăratele porţi spre Infern! VIDEO

Aşa-numitele „porţi ale iadului” sunt în realitate nişte tuneluri subterane, ca parte a sistemului subteran de canalizare al oraşului Cincinnati, una dintre guri aflându-se într-o pădure din apropierea unui complex rezidenţial de la marginea localităţii.

În timp, locul a devenit punctul favorit de întâlnire al sataniştilor din lumea întreagă, care consideră că aceasta este adevărată Poartă a Infernului, începutul drumului spre iad. Dacă povestea poate stârni doar zâmbete de neîncredere atunci când este doar auzită, cei care locuiesc în zonă sunt de-a dreptul terifiaţi. În mod constant se aud ţipete din subteran, chiar şi atunci când se presupune că nimeni nu se află în canale. De asemenea, diverse feţe apar şi dispar sporadic în întuneric, iar oamenilor deja le este frică să se mai uite pe fereastră.

În plus, restul locuitorilor evită zona, iar unul dintre ei, David Scott, spune că acesta este, într-adevăr, unul dintre cele mai ciudate locuri văzute vreodată, susţinând că în tunel ar avea loc sacrificii umane. Poliţia locală califică toate aceste aprecieri ca fiind lipsite de sens.