Adevărul a ieşit la iveală. De ce nu mai cântă Florin Salam

La aproape o lună de când Florin Salam a stârnit o adevărată isterie din cauza faptului că a decis să se retragă de pe scenă, adevărul a ieşit la iveală. 

24 aug. 2017, 07:37
Adevărul a ieşit la iveală. De ce nu mai cântă Florin Salam

Cu toate că apropiaţii acestuia au enumerat o multitudine de cauze care au dus la această decizie radicală, misterul hotărârii a fost elucidat abia acum, scrie spynews.ro. Conform unor surse bine înformate, în urmă cu aproximativ o lună Florin Salam a dat „lovitura vieţii” pe plan financiar.

Citeşte şi Românca implicată în orgiile de la vila lui Berlusconi, party cu Florin Salam

Concret, după ce a făcut show la un eveniment cu ştaif în Constanţa, manelistul s-a retras într-un casino, acolo unde se pare că norocul a fost de partea lui. Artistul a pus la bătaie aproximativ 200 de mii de euro la ruletă, iar şansa i-a surâs din plin. După căteva ore de joc, cel mai în vogă manelist a reuşit performanţa de a câştiga nici mai mult, nici mai puţin de 1,1 milioane de euro.

Din păcate pentru Salam, bârfa s-a răspândit repede. Zvonul că celebrul manelist a obţinut potul cel mare a iscat o adevărată stare de agitaţie printre interlopii de la malul mării. Din câte se pare, aceştia ar fi vrut şi ei o parte din banii lui Salam. Să fi avut manelistul datorii către aceştia? E o ipoteză!

Puiu Ghoerghiu a detonat bomba

Impresarul lui Florin Salam, Puiu Gheorghiu, a fost cel care a anunţat că Florin Salam s-a retras, pentru moment, din muzica de petrecere.

Citeşte şi Florin Salam a plecat din ţară cu Roxana Dobre

„Florin Salam e într-o pauză vocală. A căzut fizic și psihic, dar și vocal. Nu mai poate să cânte. Face o pauză vocală pentru gât. Este foarte obosit din cauza concertelor. Florin nu o să mai cânte o perioadă, nici în țară, nici în străinătate. Din cauza nopților nedormite a clacat”, a afirmat Puiu Gheorghiu.