Adevărul despre bani pe care nu îl poţi ignora

Cu totii stim ca banii pun lucrurile in miscare. Leii, euro, dolarii sunt cele mai dorite instrumente ale societatii si oamenii petrec cel mai mult timp fie castigandu-i, fie cheltuindu-i. Cu toate acestea exista un adevar legat de bani pe care nu-l poti ignora: banii sunt sexy la fel ca si oamenii care stiu sa-i gestioneze corespunzator.

09 feb. 2016, 21:44
Adevărul despre bani pe care nu îl poţi ignora

Cat de importante sunt finantele personale in asigurarea unei relatii armonioase? Potrivit unui sondaj realizat de catre o banca in SUA: 55% dintre americani cred ca bugetarea banilor personali precum si o strategie de economie sunt cele mai importante instrumente de management al banilor. Alte moduri de gestionare a banilor includ evitarea datoriilor (21%) si frugalitatea (18%). Sondajul a mai descoperit ca 76% dintre respondenti cred ca este de o importanta moderata spre inalta sa gaseasca un partener de viata care sa aiba o filozofie similara asupra banilor si a finantelor personale.

Spre comparatie, doar 3% dintre participantii la studiu au declarat ca sunt interesati de persoanele care au o limita de credit foarte inalta si carora le plac lucrurile fine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.