ADEVĂRUL despre chipul lui Iisus Hristos descoperit pe trunchiul unui copac din România

La scurt timp după sărbătoarea naşterii Domnului, mai mulţi oameni din Ialomiţa susţin că au văzut pe trunchiul unui copac chipul lui Iisus Hristos care plânge. Sute de credincioşi au trecut să se roage la copacul cu pricina, însă adevărul crud este că această apariţie nu este nici pe departe divină şi, cu siguranţă, nu are puterile pe care foarte mulţi credincioşi le-au dorit.

03 ian. 2014, 17:28

Vinovat pentru apariţia chipului lui Iisus Hristos pe un copac este pictorul prahovean Dumitru Bărzoi, în vârstă de 60 de ani.

Am zis că nu e adevărat ce văd. Am râs de n-am mai putut când au dat ăştia la televizor. Nu e domnule nicio minune! Eu am făcut desenul ăla„, a lămurit pictorul  Dumitru Bărzoi pentru independentonline.ro.

S-a întîmplat prin luna august, pe vremea cînd vindea pepeni la marginea drumului. Presupusa „lucrare” divină a fost realizată în scop comercial. „Am văzut copacul și am zis să desenez un Isus pe el, pentru clienți. S-au oprit oamenii, s-au pozat cu el și mai cumpărau și pepeni…„, adaugă pictorul.

Pictorul a absolvit cursurile Şcolii Populare de Arte în Braşov şi are diplomă de pictor. A realizat o sumedenie de tablouri, o parte dintre ele fiind expuse prin Italia şi Franţa. Acum este chiriaş în curea unui localnic din Amara.

Citeşte şi DESCOPERIREA care ar putea schimba ISTORIA OMENIRII. Cum a apărut Iisus Hristos