ADEVĂRUL despre moartea lui MIHAI HERLEA. Ce le-a spus prietenilor înainte să se sinucidă

Moartea hairstylistului sibian Mihai Herlea a căzut ca un trăsnet printre cunoscuții, prietenii şi chiar şi clienţii săi. Tânărul de 37 de ani și-a pus capăt zilelor, chiar în salonul în care lucra. Nimeni nu ştie sigur ce l-a determinat să ia această decizie, pentru că de uni de zile avea o stare de depresie, însă nu a discutat cu nimeni motivele.

RomaniaTV.net
23 dec. 2016, 07:28
ADEVĂRUL despre moartea lui MIHAI HERLEA. Ce le-a spus prietenilor înainte să se sinucidă

Cel mai bun prieten al lui Mihai Herlea a povestit pentru oradesibiu.ro că Mihai trăia o adevărată dramă în ultima vreme. Nu dorea să vorbească pe larg cu nimeni despre suferința sa.

„Avea ceva ce nu spunea la nimeni. Nici mie care îi eram singurul prieten și avea încredere deplină în mine . Avea o frustrare! Spunea ca nu mai vede sensul vieții și spunea tuturor că vrea să moară! Zicea că nu mai are ce să facă pe pământ… Era abătut de luni de zile.. Cel puțin în ultimele săptămâni avea privirea tulbure… Se tot uita în gol”, ne-a transmis acesta.

Mihai Herlea fusese internat în luna ianuarie la Spitalul de Psihiatrie. Acum s-a sinucis fără să lase vreun mesaj de adio. „Nu a lăsat nici un bilet. Mihai îmi spunea că vrea să moara, dar nu are curaj să se omoare.. Probabil când a făcut-o a avut un moment de curaj și nu a mai apucat să scrie nimic”, a mai povestit prietenul hairstylistului sibian.

Divorţat de cinci ani, Mihai Herlea îşi dorea o familie, însă nu reuşea să întemeieze o relaţie stabilă. „El era doar în depresie din cauză că nu mai avea prieteni… Nu mai înțelegea viața dar voia o familie. Își dorea mult”, a mai povestit apropiatul acestuia.

Mihai nu a dat de înțeles la nimeni că vrea să se sinucidă chiar acum înainte de Sărbători. Își făcuse programări pentru toată luna la salon, inclusiv pentru zilele dintre Crăciun și Anul Nou. Mihai va fi înmormântat joi la Cimitirul Municipal din Sibiu.