Adevărul despre relaţia lui Răzvan Simion cu Lidia Buble. „Se iubesc şi vor să se căsătorească”

A fost acuzat ca si-a parasit sotia pentru o aventura cu Lidia Buble, dar, in realitate, situatia este cu totul alta. Razvan Simion si artista nu traiesc o idila de o vara, ci sunt indragostiti pana peste cap si au planuri serioase.

06 iul. 2015, 09:39
Adevărul despre relaţia lui Răzvan Simion cu Lidia Buble. „Se iubesc şi vor să se căsătorească”

Au trecut mai bine de doua saptamani de cand Razvan Simion a fost fotografiat iesind din casa cu Lidiei Buble, scrie cancan.ro. Prezentatorul TV a fost pus la zid de fani, ba chiar si de apropiati, care l-au acuzat ca si-a destramat familia pentru o aventura cu blondina de 22 de ani. Pana in prezent, vedeta Antenei a confirmat faptul ca s-a despartit de sotie, insa nu si ca are o relatie cu Lidia Buble.

Citeşte şi SOCRUL lui Răzvan Simion, prima reacţie după ce FIICA SA a fost părăsită pentru Lidia Buble

Gura lumii nu o poate astupa, insa, nimeni, iar noi detalii despre povestea de dragoste pe care Razvan Simion si Lidia Buble o traiesc, ies la iveala: „Nu sunt amanti, cu formeaza un cuplu. Ei sunt impreuna de cateva luni, se iubesc foarte mult, se respecta. Lidia nu reprezinta o aventura pentru Razvan, ba din contra. Ea este femeia care l-a readus la viata. De cand e cu cantareata, Razvan este mult mai deschis, mai vesel. Ei au vrut sa tina relatia asta ascunsa din respect fata de familia lui, nu pentru ca ar face ceva imoral. Nu le este rusine ca se iubesc”, a declarat un apropiat al prezentatorului TV.

Citeşte şi LIDIA BUBLE şi-a crescut cota după scandalul amoros cu Răzan Simion

Au planuri serioase de viitor

Desi gurile rele sustin ca relatia celor doi nu reprezinta mai mult decat o idila de o vara, colegii lui Razvan sustin ca el si Lidia au planuri serioase de viitor: „Sunt convins ca la un moment dat isi vor asuma relatia. la cat de serioasa se prezinta situatia, nu ar fi exclus ca la un moment dat, cei doi sa se si casatoreasca. Lucrurile sunt mult mai simple decat par. Razvan nu se mai intelegea demult cu sotia sa, ajunsesera doi colegi de casa. El a decis sa puna punct mariajului si s-a indragostit de o alta femeie. Nu este nimic murdar, imoral. Pentru cei apropiati, relatia lor nu este un secret, se stie de mult timp, iar fericirea de pe chipul lor este vizibila”, a mai spus aceeasi sursa.