Adevărul despre silicoanele Mihaelei Rădulescu! Fotografia care spune totul despre sânii vedetei FOTO

Mihaela Radulescu este, chiar si la 47 de ani, inca un standard cand vine vorba de forma ei fizica, mai ales ca are un trup de senzatie pe care, evident, il expu ne cat de des poate.

26 iul. 2018, 17:24
Adevărul despre silicoanele Mihaelei Rădulescu! Fotografia care spune totul despre sânii vedetei FOTO

Mihaela Radulescu a facut-o publica o fotografie pe internet, in care diva de la Monaco arata mai bine ca niciodata. Vedeta sta cat e ziua de lunga la plaja si nu rateaza ocazia de a impartasi experientele avute. Si, evident, cand apare pe plaja, prezentatoarea tv face furori, caci are un corp de invidiat.

In imaginea in care misterul silicoanelor ei este spulberat, Mihaela Radulescu, purtand o palarie de cowboy, iese din apa, iar singurul lucru vizibil este bustul, iar implanturile cu silicon par pregatite sa rupa sutienul!

Mihaela Radulescu, îngropată în DATORII. Suma imensă pe care o are de achitat!

„De ce mi-am pus implanturi ? Pentru ca… am putut,:) ceea ce va doresc si voua, dar, mai ales, pentru ca am avut intotdeauna un complex legat de sanii mei, frumosi, dar un pic prea mici faţa de umerii laţi şi alura mea sportiva. E o alegere personala, pe care mi-am asumat-o dintotdeauna (…). Si uite asa, inchei povestea cu un sfat – daca simtiti ca un anume tip de corectie estetica va schimba viata, nu va uitati in gura celor care cred ca ai omorat pe cineva doar pentru ca ai niste implanturi sau ti-ai lipit urechile clapauge de cap:). E viata voastra, e trupul vostru, e linistea voastra in ecuatie. Nu barfa ieftina si gura sloboda a lumii. (…) Pana atunci, daţi-mi voie sa fiu mandra şi de decolteul meu şi de ce pot face doi sani frumoşi în mainile barbatului care-i iubeste exact aşa cum sunt, ba chiar şi de placerea cu care mi-am alaptat luni de zile pruncul cu fix acei sani perfecti:)”, povestea, cu ani in urma, Mihaela Radulescu.