Adevărul din spatele imaginilor cu Boureanu şi fiica lui. Martor: Am văzut când a-nceput să se-arunce pe jos şi să ţipe

Încă sunt şocaţi de ţipetele fiicei lui Cristi Boureanu. Locatarii blocului de pe şoseaua Nordului, prin faţa căruia fostul politician şi-a târât copilul în urmă cu câteva zile, spun că urletele disperate ale Ioanei puteau fi auzite chiar de la ambasada Chinei, aflată la un kilometru distanţă. Zona în care şi-a ieşit din minţi Boureanu e una exclusivistă, acolo locuind printre alţii Antonia şi Alex Velea, Mitică Dragomir, ambasadori şi directori de multinaţionale. Urmăriţi un material filmat cu camera ascunsă.

21 sept. 2016, 14:26

Scandalul în care a fost implicat Cristian Boureanu a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Localnicii din cartierul de fiţe în care s-a petrecut întreaga scenă s-au trezit martori ai unei scene de groază.

„Am văzut toată treaba! Am văzut când a-nceput să se-arunce pe jos şi să ţipe”, spune un barbat

Vânzătorul de la magazinul din apropiere spune că ţipetele Ioanei s-au auzit în tot cartierul.

„A făcut un mare show! La cum făcea, cred că o auzeai şi de la Ambasada Chinei! Omul doar a venit s-o bage-n maşină! Ea a început să se arunce pe jos, să zică: „Aoleu…”! Filmarea e fix de la casa cu gardul verde, de acolo…de acolo începe filmarea…până-n capăt, la bariera dinspre Şoseaua Nordului. Aia-i casa, se vede puţin şi câinele ăsta, pare-mi-se! Filmarea e făcută de acolo, aia e camera de luat vederi. Ţipa de când voiau s-o ducă spre maşină! De-aici a „recuperat-o”!”, povesteşte vânzătorul. 

Citeşte şi: Noi detalii ies la iveală în scandalul în care este implicat Cristi Boureanu. Ce scria Ioana, la doar şapte ani

Un alt localnic susţine că Ioana a fost scoasă din cartierul select pe care-l vizita des.

„Are colegi de şpriţ pe-aici*! Bagabonţeală! Dacă scapi copilul din mână, e belea! Ăştia cu bani fac şmecherii din astea! Ai bani, faci orice!”, spune un alt martor.

Bărbatul spune că zona e una liniştită, fiind populată în mare parte din VIP-uri.

„Nea Mitică Dragomir şade mai încolo, a treia casă pe…Îi ştiu pe toţi! Mai încolo, pe stânga, şade şi Alex Velea cu Antonia! Velea, cântăreţul! Nu-i a lui! Şade cu chirie! Şi Preşedintele Vodafone-ului, directori de bănci, numai în chirii! Toate sunt închiriate! Aici a stat şi ambasadorul Africii de Sud, acum şade o franţuzoaică, a mai stat prinţul Radu cu fi-su, cu Lia, cu…era cu gazele de şist, cu sondele…de l-au închis ăştia”, completeaza barbatul.

Vezi si: Fiica şi fosta soţie a lui Boureanu, audiate la Protecţia Copilului. Fata, evaluată din punct de vedere emoţional

Subiectul vieții de familie a lui Cristian Boureanu a ajuns pe primele pagini ale ziarelor după ce au fost făcute publice o serie de imagini în care omul de afaceri se manifesta violent față de fiica sa minoră.