Adi Minune, ameninţat cu MOARTEA. „L-a tăiat pe Salam, eu nu am dat taxă de protecţie”

Adrian Minune a fost implicat noaptea trecută într-un conflict cu mai mulţi indivizi care, conform declaraţiilor acestuia, i-ar i cerut o taxă de protecţie, însă manelistul nu s-ar fi conformat.

11 nov. 2014, 16:30
Adi Minune, ameninţat cu MOARTEA. „L-a tăiat pe Salam, eu nu am dat taxă de protecţie”

Adi Minune are de ceva vreme probleme cu Dănuţ Văncică, un individ care se pare că i-a pus gând rău pentru că, potrivit manelistului, ar fi deranjat că acesta nu a plătit taxă de protecţie.

„Dacă nu aveam cinci-şase prieteni care să mă protejeze, mi-o luam. Este vorba despre Dănuţ Vancică, cel care l-a tăiat şi pe Salam şi i-a bătut pe mulţi. Noi, lăutarii, suntem oameni, există lege pentru fiecare, procurori, judecători, justiţie. Dragi lăutari, să un vă mai fie frică de oameni pentru că şi noi suntem oameni. La ora 5 am ieşit la dans cu prietenul meu, Sandu. Am dat 2 milioane la lăutar şi el mi-a luat microfonul din mână: „Gata, băi, ce daţi atât? Dai bani la lăutari şi apoi îi luaţi înapoi”.

Adrian Minune, în stare de ŞOC. Fina lui s-a ARUNCAT sau a fost ÎMPINSĂ de la etajul 8

Eu m-am urcat după aceea pe masă şi am început să dansez, el a crezut că fac în contra lui şi şi-a adus toate rudele pentru a mă bate. O să obţin un document de protecţie de la poliţie, să nu se mai poată apropia pe mine la 50 metri. Data trecută când l-a bătut pe Salam, i-a băgat pe el şi pe prietenii lui în maşină şi i-a omorât cu bătaia. Cu mine o caută de mulţi ani. Eu sunt om de bătaie, să mă ia la bătaie pe mine? Eu nu sunt om să mă bat, eu nu ştiu să mă bat, eu cânt. De mult i-am căzut cu tronc, dar eu nu sunt genul de lăutar care să cotizeze. Nouă, lăutarilor, ni se cer bani, dar eu nu cotizez”, a declarat Minune la PRO TV, scrie libertatea.ro