Adi Mutu, vrăjit de o blondă. Sărutări pasionale şi îmbrăţişări tandre, în văzul lumii VIDEO

Adrian Mutu a fost filmat în ipostaze intime cu o blondă sexy, Briliantul dând frâu liber, în public, săruturilor pasionale şi îmbrăţişărilor. Imaginile au fost prezentate în exclusivitate în emisiunea Cancan.ro, la România TV.

28 iul. 2014, 09:55
Adi Mutu, vrăjit de o blondă. Sărutări pasionale şi îmbrăţişări tandre, în văzul lumii VIDEO

Presa tabloidă a speculat că fotbalistul Adrian Mutu ar fi avut relaţii pasagere cu Vica Blochina sau Bianca Drăguşanu, iar celebrul fotbalist alimentează zvonurile.

Sâmbătă dimineaţa, la ora 4.30, când unul din cluburile de fiţe se pregătea de închidere, şi-a făcut apariţia şi Adrian Mutu, acompaniat de mai mulţi prieteni, dar şi de o blondă misterioasă. Doar o oră a durat distracţia în club, apoi petrecăreţii s-au mutat la un restaurant din zonă.

În timp ce răsfoiau meniurile, Mutu şi noua sa cucerire nu s-au sfiit să se sărute în public. Distracţia a luat sfârşit în jurul orei 8 dimineaţa.

Îmbrăţişaţi şi binedispuşi, Mutu şi blonda lui au mers relaxaţi în parcare, unde fotbalistul şi-a luat rămas bun de la amici, apoi s-a urcat cu tânăra într-o maşină. După ce au ajuns în staţiunea Mamaia cei doi şi-au luat călduros la revedere.

Citeşte şi Decizie ŞOCANTĂ luată de Adrian Mutu. Briliantul şi-a schimbat religia