ADMITERE LICEU 2017. O elevă din Argeş, surpriză de proporţii după REPARTIZAREA COMPUTERIZATĂ. Vezi unde a intrat cu medie mare

ADMITERE LICEU 2017. Cele mai bune licee din Sibiu, ”Gheorghe Lazăr”, ”Octavian Goga” și ”Samuel von Brukenthal” au elevii cu cele mai mari medii de admitere.

12 iul. 2017, 14:37
ADMITERE LICEU 2017. O elevă din Argeş, surpriză de proporţii după REPARTIZAREA COMPUTERIZATĂ. Vezi unde a intrat cu medie mare

ADMITERE LICEU 2017. Cea mai mare medie de admitere în județul Sibiu aparține elevei Ana Ștefania Șerbănoiu, care provine de la Școala Gimnazială „Traian” din Pitești. Ea a fost declarată admisă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” cu media 9,99.

De altfel, la Colegiul „Gheorghe Lazăr” au intrat zece din primii 20 de elevi cu cele mai mari medii de admitere.

În această ierarhie urmează Colegiul Național „Octavian Goga”, la care au mers șase din primii 20 de elevi cu cele mai mari medii. Cea mai mare medie de admitere la „Goga” este 9,87 și aparține elevei Alexandra Caroli, care provine de la Școala Gimnazială Avrig.

Potrivit turnulsfatului.ro, urmează Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”, la egalitate cu Școala Națională de Gaz din Mediaș, fiecare având câte doi dintre cei mai buni 20 de elevi, ordonați după media de admitere. La „Brukenthal” prima medie de admitere este 9,81, în vreme ce la Școala Națională de Gaz prima medie este 9,87.

În urma repartizării de astăzi, conform poralului ministerului, cele mai multe locuri neocupate în Sibiu au rămas la Colegiul Tehnic „Independența” – 50 de locuri, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum” – 26 și Liceul Tehnologic „Henri Coandă” – 18.

Vezi si: ADMITERE LICEU 2017, REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2017. Vezi unde s-a intrat cu cele mai mari medii, top 10 specializări