ADMITERE MEDICINA 2018. Fiica ministrului Educaţiei a ratat admiterea la Medicină la Cluj din cauza presiunii

ADMITERE MEDICINA 2018. Ministrul Educaţiei, Valentin Popa, s-a declarat mândru de rezultatele fiicei lui şi a spus că ratarea admiterii la Facultatea de Medicină din Cluj a fost doar efectul presiunii.

02 aug. 2018, 14:18
ADMITERE MEDICINA 2018. Fiica ministrului Educaţiei a ratat admiterea la Medicină la Cluj din cauza presiunii

„Au fost foarte mulţi jurnalişti preocupaţi de rezultatele fiicei mele la examenul de admitere la facultate. Nu cred că acesta este un subiect de presă care să intereseze opinia publică. Sunt subiecte mult mai bune, cum este situaţia de la Medicină de la Cluj, unde un candidat a luat media 10 după mulţi ani. În privinţa fiicei mele, doresc doar să asigur o informare corectă asupra situaţiei. Într-adevăr, la examenul de admitere la Medicină în Cluj a avut o zi puţin mai proastă poate din cauza presiunii, dar fiica mea cu o zi înainte a susţinut şi examenul de admitere la medicină veterinară”, a declarat ministrul Educaţiei, citat de news.ro.

El a spus că fiica sa a obţinut nota 9,48 la examenul de admitere la Facultatea de Medicină a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu. Tânăra nu a intrat la Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, unde a obţinut nota 7,47, fiind declarată respinsă.