Adolescent arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat prietena, apoi a rănit grav un bărbat

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de lovire și tentativă de omor, a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, Anca Vâjiac.

RomaniaTV.net
16 oct. 2017, 07:57
Adolescent arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat prietena, apoi a rănit grav un bărbat

Potrivit anchetatorilor, pe 13 octombrie, la ora 18,00, tânărul s-a întâlnit cu prietena sa în vârstă de 15 ani, iar în urma unor discuții între cei doi, care au degenerat, a scos un cuțit și a înțepat fata în picior, provocându-i o rană superficială. O oră mai târziu, adolescentul s-a dus în zona Podu Roș, unde pe o alee s-a ciocnit accidental de un bărbat în vârstă de 31 de ani. După ce l-a agresat verbal, adolescentul a scos din nou cuțitul și l-a înjunghiat grav pe bărbat, după care a fugit. Victima a fost transportată la spital în stare gravă.

„Pacientul a suferit o plagă înjunghiată la nivel epigastric și a suferit lacerație hepatică și pancreatică. Din cauza gravității rănilor a fost dus în sala de operație a Clinicii 2 Chirurgie”, a declarat, luni, coordonatorul UPU-SMURD Iași, Diana Cimpoieșu.