Adolescent de 16 ani, înjunghiat într-un autobuz din Iaşi. Şoferul autobuzului a blocat uşile şi a sunat la 112 UPDATE

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Iaşi, a fost înjunghiat, duminică seara, într-un autobuz. Atacatorul a fost reţinut.

04 feb. 2018, 18:19
Adolescent de 16 ani, înjunghiat într-un autobuz din Iaşi. Şoferul autobuzului a blocat uşile şi a sunat la 112 UPDATE

UPDATE: Bărbatul care, duminică seara, a înjunghiat un adolescent în vârstă de 16 ani din Iaşi, într-un autobuz, a fost reţinut pentru 24 de ore. Poliţiştii spun că între cei doi a izbucnit un conflict pentru că adolescentul mânca seminţe.

„Suspectul în vârstă de 46 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port sau folosire ilegale de obiecte periculoase. Conflictul între cei doi ar fi pornit de la faptul că victima scuipa coji de seminţe în autobuzul respectiv, iar suspectul ar fi scos un fel de briceag, ce era ataşat la setul său de chei, şi l-ar fi înţepat pe tânăr. Urmează să vedem ce leziuni a suferit victima şi, în funcţie de acestea, se vor dispune măsurile legale”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Anca Vîjiac.

Ştirea iniţială:

Incidentul a avut loc în zona staţiei Petru Poni, într-un autobuz care circula în Iaşi.

„În urma unui conflict spontan, un bărbat a înjunghiat un tânăr de 16 ani. Imediat, şoferul autobuzului a blocat uşile de acces şi a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă şi un echipaj de Poliţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Adina Lupu.

Victima a fost transportată la Spitalul de Pediatrie ”Sfânta Maria”. Presupusul agresor, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a fost preluat de poliţişti şi este audiat la această oră, transmite Mediafax.

În funcţie de gravitatea rănilor suferite de adolescent, se vor lua măsurile care se impun.