Adolescentă de 17 ani, luată cu forţa şi violată în scara unui bloc. Suspectul, un apropiat al clanului Cordunenilor

O fată de 17 ani a fost luată cu forța și violată în scara unui bloc din Vaslui. Deşi a strigat după ajutor, iar agresiunea s-a petrecut duminică pe principala arteră a oraşului Vaslui, nimeni nu a intervenit, fata scăpând, într-un final, cu fuga. Atacatorul, însurat și cu copil, este fiul unui inspector de la Direcţia de Tineret şi Sport Vaslui. El a fost prins de poliţie.

RomaniaTV.net
24 iul. 2018, 13:25
Adolescentă de 17 ani, luată cu forţa şi violată în scara unui bloc. Suspectul, un apropiat al clanului Cordunenilor

Duminică seara, în jurul orei 21.50, adolescenta se îndrepta spre blocul în care locuia, în momentul în care a fost acostată de Flavian Vidineac, un individ cunoscut lumii interlope, apropiat al clanului Corduneanu. Bărbatul i-a smuls telefonul din mână, ulterior a târât-o în spatele unui bloc, unde a încercat să o oblige să întreţină relaţii sexuale. Pentru că s-a opus, adolescenta a fost scuipată şi umilită, apoi a fost târâtă în scarablocului unde din nou a supus-o perversiunilor sexuale, scrie Adevarul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, victima a strigat după ajutor, însă nimeni nu a auzit-o. Într-un final fata a reuşit să se smulgă din braţele agresorului şi să fugă. Ulterior, a sunat la 112.

Agresorul fetei a fost identificat, pe numele său fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie. Pe numele său, magistraţii Judecătoriei Vaslui au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit Adevarul, Flavian Vidineac este căsătorit şi are un copil. El este fiul unui inspector din cadrul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Vaslui. De-a lungul anilor a fost implicat în mai multe scandaluri în cluburile din Vaslui. Sursa citată mai precizează că Vidineac are relaţii strânse cu interlopilor din zona Moldova, fiind un apropiat al clanului Corduneanu de la Iaşi. â