Adolescenta din Huşi, dispărută în urmă cu o lună, a fost găsită spânzurată

Bianca Hâncu, adolescenta din Huşi care a fost dată dipărută la începutul lunii august, a fost găsită moartă. Aceasta s-ar fi spânzurat lângă localitatea Stănileşti.

RomaniaTV.net
10 sept. 2018, 13:59
Adolescenta din Huşi, dispărută în urmă cu o lună, a fost găsită spânzurată

Potrivit primelor informaţii, corpul adolescentei de 17 ani se afla într-o avansată stare de descompunere, ea putând fi identificată iniţial doar după haine.

Ultima dată, Bianca a fost văzută singură, urcându-se într-un microbuz de transport în comun, după care fata a dispărut complet. Nu avea la ea nici haine de schimb si nici documentele personale, scrie observator.ro.

Tânăra împreună cu care locuia a declarat că a gãsit haine de-ale Biancăi în masina de spãlat, semn cã adolescenta nu intenţiona să plece undeva departe.

Au fost verificate şi camerele de supraveghere din zonă, dar fata nu apare pe imaginile surprinse. Anchetatorii au pornit o amplă acţiune de căutare, la care a participat si prefectul de Vaslui, dar singurul element pe care l-au depistat a fost acela cã semnalul telefonului fetei apare undeva în zona de case a cartierului Dric 2-3.

Luni a fostgăsit trupul fetei. Familia şi prietenii sunt în şoc, nu înţelege nimeni cum şi de ce s-a putut întâmpla aşa ceva.