Adolescentă găsită MOARTĂ într-un parc din Iaşi. Tânăra a fost strangulată FOTO

O adolescentă de 16 ani a fost găsită moartă în Parcul Copou din municipiul Iaşi, sâmbătă după-amiază, prima ipoteză a poliţiştilor fiind acea că tânăra a fost ucisă.

28 feb. 2015, 17:26

Sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 16, o femeie care se plimba prin parcul Copou a observat o tanara care era intinsa printre arbori. Speriata, femeia a sunat la 112. La fata locului s-a deplasat un echipaj medical care eu executat manevre de resuscitare aproximativ o ora. La fata locului au ajuns si politistii criminalisti. Acestia au constatat ca tanara in varsta de 16 ani era decedata.

Dupa primele verificari se pare ca aceasta a fost strangulata, intrucat avea urme de violenta fizica in jurul gatului. Trupul neinsufletit a fost dus la Institutul de Medicina Legala acolo unde, dupa necropsie, s-a confirmat faptul că a fost ucisa.

Un ieşean şi-a anunţat familia unde poate fi găsit şi apoi s-a spânzurat

Politistii au inceput o investigatie in acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea decesului.

Tanara nu avea asupra sa nici un act de identitate, autoritatile incercand in acest moment sa afle numele victimei. Dupa primele indicii, se pare ca aceasta ar fi fost strangulata cu un lantisor pe care fata il purta la gat. Verdictul medicilor a fost dat de stop cardiorespirator in acest caz.