Adolescentă în stare gravă după ce a vrut să-şi facă selfie pe un tren din Adjud

O adolescentă de 16 ani din Adjud a fost grav rănită, luni seară, după ce s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-şi face selfie şi s-a electrocutat la firele de înaltă tensiune, suferind arsuri pe mare parte a corpului.  

RomaniaTV.net
28 iul. 2015, 07:24
Adolescentă în stare gravă după ce a vrut să-şi facă selfie pe un tren din Adjud

O adolescentă de 16 ani, din Adjud, a fost trimisă cu un elicopter la Spitalul de Arși din București, după ce s-a electrocutat. Nenorocirea s-a întâmplat în zona Gării Adjud și, din primele informații, reiese că fata s-ar fi urcat pe un vagon pentru a face o poză. A existat și informația că fata s-ar fi urcat pe vagon pentru a culege prune, dar oamenii legii spun că în zonă nu ar exista niciun prun. Potrivit informațiilor primite de la anchetatori, Elena Mihaela L., de 16 ani, a mers împreună cu alte două fete, în triajul Stației CFR Adjud, într-o zonă în care mai multe vagoane sunt în conservare.    

Patru fete, lovite de o maşină în Mamaia în timp ce îşi făceau un selfie pe stradă

Fata s-ar fi urcat pe un vagon, cu care cândva se căra ciment, cel mai probabil cu intenția de a face un „selfie“ și, pentru că s-a apropiat prea mult de linia de înaltă tensiune, s-a format un arc electric, fata electrocutându-se. O persoană care locuiește în apropiere a văzut ce i s-a întâmplat copilei și s-a dus imediat să-i acorde primul ajutor, până la sosirea echipajului medical. Fata a suferit arsuri pe mai bine de 90% din suprafața corpului, după cum ne-au spus medicii, și a fost adusă direct la Focșani de unde a fost preluată de un elicopter SMURD, scrie Monitorul de Vrancea. „Am preluat de la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Adjud o adolescentă, din localitate, care a suferit arsuri prin electrocuție pe mai mult de 90% din suprafața corupului. A fost intubată, ventilată mecanic, stabilizată și predată elicopterul SMURD Galați, pentru a fi dusă la Spitalul de Arși din Capitală”, a precizat doctorul Dorinel Ticu. 

Potrivit celor relatate de persoane care au fost la locul accidentului, imaginile de la fața locului sunt de coșmar, părul adolescentei fiindu-i pur și simplu smuls din cap și rămânând pe linia de contact. Subcomisar Bogdan Toader, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea, a confirmat faptul că fata s-a electrocutat în timp ce s-a urcat pe un vagon și ne-a precizat că polițiștii de la Transporturi Feroviare (TF) Adjud vor continua verificările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul și cum au ajuns fetele în zona respectivă. De asemenea, oamenii legii urmează să discute și cu celelalte două fete, care, atunci când au ajuns polițiștii, nu mai erau la fața locului. Oamenii legii vor să afle de la ele dacă au mers în zona respectivă pentru a face poze ori pentru a culege prune. 

Moda selfie-urilor pe vagoanele de tren, în cazul în care se va dovedi că asta a făcut fata din Adjud, a devenit virală printre adolescenţi. Cazuri ca cel de aseară, din Vrancea au fost și în alte județe. În mai, un licean din Constanţa a ajuns în stare gravă la spital după ce a chiulit de la ore şi s-a dus cu un alt coleg în triajul CFR din Poarta 5, pentru a se fotografia. Băiatul s-a urcat pe un vagon, iar 27 de mii de volţi i-au străbătut trupul. Un caz asemănător a fost și la Iași. 

S-au dat în spectacol, dar s-au făcut de râs. Ruşinea a două tinere sexy atârnă de un fir de aţă FOTO