Adolescentă violată 10 ani la rând de cel care trebuia să o protejeze

Judecătorii l-au condamnat pe un tânăr de 27 de ani din judeţul Brăila la cinci ani de închisoare, după ce acesta şi-a violat sora cu şapte ani mai mică de sute de ori în decursul a 10 ani. Tânăra a consemnat într-un jurnal toate abuzurile la care a fost supusă.

RomaniaTV.net
11 apr. 2018, 09:51
Adolescentă violată 10 ani la rând de cel care trebuia să o protejeze

Coşmarul fetei a început de la 7 ani, când fratele ei o obliga să se uite la filme cu conţinut sexual explicit, apoi a obligat-o să îi facă sex oral, iar după un timp a făcut sex normal cu copila.

După câteva săptămâni, Mădălin S. a obligat-o pe sora sa să întreţină raporturi sexuale anale, iar de atunci a folosit-o ca pe un simplu obiect sexual. La un moment dat, nici nu se mai ascundea, fiind surprins odată de o verişoară când îşi sodomiza sora chiar în casa bunicilor, dar nu a părut să-l deranjeze prea mult, scrie Adevarul.ro

În septembrie 2015, tânăra de 20 ani a decis să pună capăt celor 10 ani de sclavie sexuală şi s-a mutat la un băiat pe care îl cunoscuse pe o reţea de socializare. Înainte de a pleca de acasă, i-a lăsat tatălui său un jurnal cutremurător, în care a consemnat fiecare moment de groază, durere şi ruşine pe care l-a trăit în aceşti ani de abuzuri sexuale.