Adolescentă violată de două ori după ce poliţiştii au folosit-o că „MOMEALĂ” pentru prinderea agresorilor

O adolescentă din India care a supravieţuit unui viol, a fost violată pentru a două oară după ce poliţiştii au folosit-o drept "momeala" pentru a-i prinde pe agresori, însă planul lor a eşuat lamentabil.

14 iul. 2015, 14:42
Adolescentă violată de două ori după ce poliţiştii au folosit-o că „MOMEALĂ” pentru prinderea agresorilor

Fata de 17 ani locuieşte în Jalna, la 400 de kilometri de Mumbai. În data de 7 iulie, tânăra, care mergea să se întâlnească cu cineva pe care-l cunoscuse pe Facebook, a fost atacată cu un cuţit de către doi indivizi. Bărbaţii au violat-o, apoi i-au furat telefonul mobil, potrivit ND TV.

Citeşte şi Femeie violată de propriul IUBIT, timp de un an, fără să ştie. Cum s-a întâmplat totul este şocant FOTO

După ce a depus o plângere, poliţiştii au trimis-o pe fată de două ori la locul faptei, într-o încercare de a-i captura pe atacatori. Prima dată, poliţiştii au urmat-o „prea aproape”, astfel că nu au putut aresta agresorii. A două oară, însă, dintr-o „lipsa de comunicare”, aşa cum susţin agenţii de poliţie, nu au urmărit-o deloc pe tânăra. Fata a primit un telefon la două zile după ce a fost reclamat violul, ca un bărbat să îi spună că îi va înapoia telefonul mobil dacă se întâlneşte cu el în Ambad Chowk, un cartier din Jalna.

Citeşte şi Eleva din Vaslui violată până la leşin, BATJOCORITĂ de agresori: „Nu a fost viol, ci sex-surpriză”

Chiar dacă au fost trimişi poliţişti în civil la locuinţa fetei, ei nu au ştiut că tânăra va pleca de acasă pe scuter. Ajunsă la locul întâlnirii, un bărbat i-a spus tinerei să coboare de pe scuter şi să stîngă farurile. Adolescenţă era sigură că este urmărită îndeaproape de poliţişti, aşa că s-a conformat. A fost, însă, violată din nou. Autorităţile au deschis o anchetă şi speră să îi prindă într-un final pe agresori.