Adolescentă violată şi sechestrată de un tânăr cunoscut pe internet

O adolescentă în vârstă de 16 ani din judeţul Braşov, a fost violată şi ameninţată cu cuţitul, într-o locuinţă din Bucureşti, de un tânăr pe care îl cunoscuse pe internet.

08 dec. 2017, 17:30
Adolescentă violată şi sechestrată de un tânăr cunoscut pe internet

Fata a început să vorbească cu tânărul de 18 ani pe internet. După câteva zile, acesta a decis să vină la Brașov, să o cunoască personal, în condițiile unei relații mai vechi de prietenie cu verișoara acesteia, o tânără de 18 ani.

Tânărul i-a propus fetei să-l însoțească în Capitală, iar minora, încurajată de verișoara ei, a acceptat propunerea. S-au întâlnit în Gara Braşov, unde le-a aşteptat cu o maşină, cu un prieten, şi au plecat la el acasă, în Bucureşti.

Ajunşi în Capitală, cei doi au ales să stea într-o locuinţă închiriată dinainte de tânăr. Bărbatul i-a propus fetei să întrețină relații sexuale, dar aceasta a refuzat. Pentru ca fata să nu mai poată contacta pe nimeni, i-a scos cartela SIM din telefon, a rupt-o și a închis-o într-o cameră după care a urmat coșmarul, scrie newsbv.ro.

A lovit-o cu pumnul, a amenințat-o cu un cuțit de bucătărie, pe care l-a pus sub pernă, și a constrâns-o să întrețină relații sexuale cu el.

Bărbatul a vândut telefonul fetei, iar apoi a sunat-o pe mama acesteia și i-a cerut 200 de lei ca să o lase să plece. Mama fetei, care era în Italia, a rugat o prietenă din București să plătească suma și să-i salveze copilul. Femeia nu a cedat presiunilor și a reușit să o ia pe minoră și să o trimită la Brașov. Coșmarul fetei a durat aproape o săptămână

Bărbatul se află în prezent în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, la Braşov, întrucât dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.

Citeşte şi O elevă eminentă, acuzată de înşelăciune după ce a fost victima unui viol