Adomniţei: Îmi doresc ca adevărul să iasă la suprafaţă în cazul anchetei DNA la CJ Iaşi

La fel ca instituțiile judiciare ale statului român, îmi doresc ca adevărul să iasă la suprafață, afirmă președintele Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței, într-o declarație de presă difuzată miercuri referitoare la perchezițiile efectuate de procurorii anticorupție la sediul instituției.

15 apr. 2015, 16:31
Adomniţei: Îmi doresc ca adevărul să iasă la suprafaţă în cazul anchetei DNA la CJ Iaşi

Aflat la Bruxelles pentru a lua parte la ședința Consiliul Regiunilor, Cristian Adomniței spune că are încredere în actul de justiție și susține orice acțiune care conduce la elucidarea situației anchetate de DNA la Consiliul Județean Iași.

Prima reacţie a PNL după percheziţiile de la CJ Iaşi, condus de Cristian Adomniţei

„Toată munca din ultimii trei ani a administrației pe care o conduc este umbrită de acest eveniment și, tocmai de aceea, îmi doresc să vedem cât mai repede rezultatele anchetei. Rămân atașat angajamentului de a transforma Iașiul într-un oraș cu adevărat european”, afirmă Cristian Adomniței în declarația de presă.

Procurorii DNA au efectuat miercuri 21 de percheziții, 19 dintre acestea fiind la sediul Consiliului Județean Iași. Perchezițiile DNA au fost făcute la birourile unor șefi ai Direcției Economice, Serviciului financiar contabil, Direcției Achiziții. Procurorii anticorupție au ridicat de la sediul CJ Iași mai multe documente și calculatoare. Ei urmăresc fapte comise în perioada 2013-2015, când s-ar fi derulat un proiect ce viza promovarea Iașiului.

Percheziţii DNA la Consiliul Judeţean Iaşi. Preşedintele Cristian Adomniţei, în atenţia procurorilor VIDEO