Adrian Corduneanu a făcut anunţul: Este adevărat, am băgat divorţ

Adrian Corduneanu, liderul celei mai temute grupari din Moldova, a facut in instanta o cerere de divort si le-a cerut judecatorilor sa-i incredinteze copiii. Barbatul a solicitat judecatorilor sa o oblige pe sotia lui sa plateasca pensie alimentara.

30 aug. 2015, 04:36
Adrian Corduneanu a făcut anunţul: Este adevărat, am băgat divorţ

„Beleaua” a depus actiunea in instanta in urma cu ceva timp, el fiind in inchisoare, si spune ca totul a fost un tertip pentru a fi eliberat, potrivit Cancan.

Este adevarat, am bagat divort, am cerut copiii si am vrut ca Ramona, sotia mea, sa plateasca pensia alimentara, insa din alte motive. Eram inchis si cineva m-a sfatuit sa fac asta ca sa fiu eliberat. Avand in vedere ca ceream custodia copiilor, nu puteam sa am grija de ei din inchisoare„, a declarat Adrian Corduneanu.

Citeşte şi Adrian Corduneanu despre întâlnirea cu violatorii din Vaslui. Le-am zis celor care fac asemenea mizerii să…

Liderul celei mai temute grupari din Moldova spune ca niciodata nu s-a pus problema sa divorteze de Ramona „pe bune”, si ca o iubeste la nebunie pe aceasta.

Ramona e viata mea, eu sunt viata ei, avem trei copiii frumosi, suntem fericiti si ne merge bine. Nu m-a inselat vreodata, nu mi-a gresit cu nimic, motiv real de divort nu exista„, a mai spus Adrian Corduneanu.

Ramona este plina de tatuaje, si, daca va continua, isi va depasi sotul in privinta desenelor. „Beleaua” este impreuna cu Ramona de cand aceasta avea 13 ani si au trei copii. Liderul clanului Cordunenilor este topit dupa femeie si ii face toate poftele, iar, in ciuda „rautatii” sale, nu ezita sa declare in public cat de mult o iubeste pe aceasta.