ADRIAN IOVAN a fost înmormântat. Detaliul prin care ADRIAN IOVAN transmite din ceruri că îşi regretă moartea

ADRIAN IOVAN a fost înmormântat vineri la Cimitirul Bellu Catolic, după ce luni şi-a pierdut viaţa într-un accident aviatic petrecut în Munţii Apuseni.

24 ian. 2014, 10:34
ADRIAN IOVAN a fost înmormântat. Detaliul prin care ADRIAN IOVAN transmite din ceruri că îşi regretă moartea

Adrian Iovan a fost depus în cripta familiei vineri, după ce, joi, trupul său a fost depus la Şcoala de Aviaţie pentru ca foştii săi colegi şi profesori să-i acorde ultimele omagii.

Citeşte şi ADRIAN IOVAN a murit. Ultima dorinţă a pilotului este bizară VIDEO

La mormântul său din Cimitirul Bellu Catolic au fost aprinse zeci de lumânări de persoane care l-au cunoscut, dar şi de multe altele care au vrut să îi respecte memoria deşi l-au văzut doar la televizor sau în ziare. Mai mult, la înmormântarea lui Adrian Iovan au venit şi membrii familiei Aureliei Ion, în respect pentru pilot, informează România TV.

În cursul zilei de vineri s-a petrecut un fenomen ce poate fi explicat prin vorbe din popor: când ninge la o înmormântare persoana decedată regretă că a plecat dintre cei vii. Cum în Bucureşti vineri a început să ningă, putem spune că Adrian Iovan îşi regretă moartea, mai ales că aceasta a avut loc în condiţii tragice.

Citeşte şi FOTOGRAFIA ANULUI: Semnul care a prevestit ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni