ADRIAN IOVAN va fi înmormântat la Bucureşti. „Este şi va rămâne UN EROU”

ADRIAN IOVAN va fi înmormântat la Bucureşti. "Sper ca el sa ramana in inima oamenilor ca un mare erou, asa cum va ramane in inima lui Albert", a spus Romanita, inecata de lacrimi.

24 ian. 2014, 04:33
ADRIAN IOVAN va fi înmormântat la Bucureşti. „Este şi va rămâne UN EROU”

ADRIAN IOVAN A MURIT.  Fosta sa soţie, Romaniţa Iovan, a acceptat sa vorbeasca prin telefon cu echipa de la Maruta. „Sper ca el sa ramana in inima oamenilor ca un mare erou, asa cum va ramane in inima lui Albert„, a spus Romanita, inecata de lacrimi.

Nu facea decat sa mearga sa ajute niste oameni, sa ii salveze pe altii. A murit la mansa, cu mana si capul pe ea„, a mai reusit fosta sotie a lui ADRIAN IOVAN sa declare.

Romanita este foarte suparata ca nu si-a putut aduce fostul sot cu avionul la Bucuresti si a fost nevoita sa apeleze la o masina de la pompe funebre.

Este de ras, dar nu pot sa ma exprim in niciun fel. Am incercat sa obtin un avion. Ne-am gandit sa facem eforturi sa grabim procedura, iar sicriul sa ajunga mai repede la Bucuresti, dar nu s-a putut. Si-a petrecut 30 de ani la mansa avioanelor, este normal sa ramana in memoria oamenilor ca un mare erou, asa cum va ramane in inima fiului sau.

Inca o data imi voi arata recunostinta pentru acest om. Un om dedicat aviatiei, viata lui a fost zborul. A murit la mansa, cu mana si capul pe mansa. Nu facea nimic altceva decat sa salveze vieti. Va ramane in inima romanilor ca un mare erou. Vreau sa se vada asta atunci cand va fi inmormantat.  

Il vom duce la Scoala de Aviatie si va fi depus acolo. Probabil va sta acolo o zi, dupa care il vom duce la capela„, a spus Romanita la PRO TV, citată de wowbiz.ro.

ADRIAN IOVAN, alături de fosta şi actuala iubită pe ultimul drum

 Trupul neînsufleţit al pilotului Adrian Iovan a fost ridicat, miercuri, de la Serviciul de Medicină Legală Alba de către fiica sa din prima căsătorie, Irina, şi, surprinzător, de fosta sa soţie, creatoarea de modă Romaniţa Iovan

Cadavrul pilotului a fost ridicat într-un sicriu maro, despre care şoferul maşinii mortuare care îl aduce spre Bucureşti a spus că este adus din Spania şi „un pic mai exclusivist”. 

Irina Iovan a ajuns la SML în jurul orei 12.30, fără a face declaraţii jurnaliştilor prezenţi.Trupul neînsufleţit al pilotului Adrian Iovan urmează să fie transportat la Bucureşti cu o maşină a unei firme de pompe funebre din Alba Iulia şi va fi depus la Şcoala de Aviaţie, unde a fost instructor după pensionare. Fosta soţie a pilotului, Romaniţa Iovan, este nemulţumită că nimeni nu ajutat familia cu o aeronavă pentru a aduce sicriul mai repede în Bucureşti, potrivit România TV

Adrian Iovan va fi inmormantat la Cimitirul Bellu Catolic 

Adrian Iovan, pilotul care si-a pierdut viata in accidentul aviatic petrecut luni dupa-amiaza, la Cluj, va fi inmormantat la Cimitirul Bellu Catolic. Cu adevarat socanta este dorinta lui Adrian Iovan ca mormantul sau sa fie aranjat inca de anul trecut. Dupa ce mama lui a murit in 2006, iar tatal lui a incetat din viata anul trecut, pilotul anticipa ca sfarsitul sau este aproape. 

Conform wowbiz.ro, imediat dupa ce si-a inmormantat tatal, Adrian Iovan le-a solicitat celor de la Cimitirul Bellu Catolic sa i se aranjeze si lui mormantul. Adrian Iovan va fi inmormantat langa parintii sai si a trasat indicatii clare in legatura cu modul in care isi dorea sa arate mormantul lui. „Imediat dupa ce si-a inmormantat tatal, domnul Iovan mi-a cerut sa-i aranjez si lui mormantul, langa cel al parintilor! M-a rugat sa-i pun o pala de elice, asa cum se pune la aviatori, si sa-i pun si poza din tinerete, dar si numele, cu functia pe care a avut-o” a declarat unul dintre muncitorii din cimitir, conform sursei amintite.