ADRIAN IOVAN va fi înmormântat vineri. Naşul fiului său va oficia slujba

ADRIAN IOVAN va fi înmomântat vineri la prânz, la Cimitirul Belu Catolic. Între preoţii care vor oficia slujba se va afla şi părintele Aurelian, naşul lui Albert, fiul lui Adrian Iovan.

22 ian. 2014, 15:16
ADRIAN IOVAN va fi înmormântat vineri. Naşul fiului său va oficia slujba

ADRIAN IOVAN va fi înmormântat ca un erou, ceremonia de înhumare urmând să aibă loc vineri la prânz, la Cimitirul Belu Catolic.

Corpul neînsufleţit al pilotului va fi depus joi, între orele  7.00 şi 10.00 la Şcoala de Aviaţie din strada Graţioasă, nr. 13, iar de la ora 11.00 cei care vor dori să-şi ia adio de la Adrian Iovan îi vor putea aduce un ultim omagiu la Biserica Sfântul Ilie, din strada Sfântul Ilie nr. 5, Sector 4.

Vezi şi CUTREMURĂTOR. Au apărut PRIMELE IMAGINI cu ADRIAN IOVAN MORT. A murit cu mâna pe manşă

Trupul neînsufleţit va rămâne aici până vineri, la ora 13.00, când va avea loc slujba oficiată de un sobor de preoţi, între care se va afla şi părintele Aurelian, naşul lui Albert, fiul lui Adrian Iovan. Înmormânarea va avea loc la Cimitirul Belu Catolic.

Citeşte şi ADRIAN IOVAN A MURIT. Gestul NEAŞTEPTAT făcut de Romaniţa Iovan

Trupul lui Adrian Iovan a fost ridicat în cursul dimineţii de miercuri de la morga spitalului din Alba Iulia de fiica sa Irina. Mai mult, aceasta s-a ocupat şi de alegerea sicriulului alături de Romaniţa. Sicriul este simplu, chiar dacă este importat din Spania.

Adrian Iovan avea 55 de ani şi peste 13.000 de ore de zbor.