IMAGINI BOMBĂ. Adrian Mutu, campion la BĂUTURĂ şi ŢIGĂRI VIDEO

Adi Mutu, campion la... pahare! Paparazzi l-au surprins recent pe "Briliant" la o terasă de fiţe din parcul Carol. Acompaniat de mai mulţi prieteni, fotbalistul a ciocnit pahar după pahar şi a aprins ţigară după ţigară. Imaginile au fost prezentate în emisiunea CANCAN.RO de la România TV .

01 sept. 2014, 06:37
IMAGINI BOMBĂ. Adrian Mutu, campion la BĂUTURĂ şi ŢIGĂRI VIDEO

Strălucirea „Briliantului” pe terenul de fotbal păleşte la aproape fiecare ieşire a sa în public. O demonstrează
cea mai recentă escapadă, la o terasă din parcul Carol. Mutu se antrenează la discuţii cu prietenii şi la… pahare. În faţa lui tronează o frapieră cu o sticlă de vin. Paharele cu alcool au fost asezonate cu câteva ţigări.

Iar petrecăreţii nu s-au oprit aici! A urmat repriza a doua. Un chelner mai desface o sticlă cu vin şi începe să umple paharele, începând cu cel al „Briliantului”.

Distracţia a continuat în aceeaşi notă preţ de ore bune, până spre miezul nopţii, când bărbaţii au decis să elibereze localul. Cu mai multe pahare la bord, Mutu se urca într-o maşină de lux, dar pe locul din dreapta.

Adrian Mutu a fost lasat de antrenorul Razvan Lucescu pe dinafara lotului la meciul Petrolul – CFR Cluj, disputat duminica. Se pare ca Mutu va fi dar afara de la echipa dupa ce a fost surprins la astfel de petreceri de mai multe ori in ultimul timp.