SCANDALOS. Adrian Mutu I-A FURAT logodnica unui coleg de NAŢIONALĂ

Adrian Mutu a fost surprins în ipostaze destul de intime alături de o frumoasă brunetă, nimeni alta decât Sandra Bachici, logodnica lui Laszlo Sepsi, fotbalist la ASA Tg. Mureş şi component al echipei naţionale.

17 feb. 2015, 09:42

Sandra Bachici este un fost iepuraş Playboy şi miss România Fashion TV , iar povestea de dragoste dintre ea şi Laszlo Sepsi a început în urmă cu patru ani. Relaţia dintre cei doi părea că merge perfect, până când fotbalistul şi-a dat seama imediat că bruneta care apărea cu un zâmbet larg în compania lui Adi Mutu, într-o fotografie publicată de un tabloid, este nimeni alta decât iubita sa, scrie Fanatik.

Citeşte şi: Adrian Mutu, VERDICT FINAL în procesul de 17 MILIOANE DE EURO cu CHELSEA

Laszlo Sepsi a declarat că idila dintre el și cea care urma să îi devină nevastă s-a terminat. Se pare că ruptura a fost cauzată atât de aventura pe care aceasta o avea cu Mutu, dar și de certurile tocmai dese, deși cei doi au ales să se logodească la începutul anului 2015.

Citeşte şi: Adrian Mutu, UMILIT într-un club de fiţe din CAPITALĂ

„M-am despărțit de curând, acum câteva zile. În privința pozelor, nu vreau să discut. Este o chestiune personală, nu sunt multe de comentat”, a declarat Laszlo Sepsi.