Adrian Mutu nu mai este dorit la FRF. Care este MOTIVUL

Adrian Mutu a negociat cu Răzvan Burleanu pentru o funcţie în cadrul FRF. Fostul fotbalist ar dori să fie director sportiv, cu atribuţii pe lângă echipa naţională, dar şeful federaţiei a început să dea înapoi.

28 sept. 2017, 09:52
Adrian Mutu nu mai este dorit la FRF. Care este MOTIVUL

Adrian Mutu ar fi trebuit să devină director sportiv, numai că postul a fost ocupat ultima dată de Daniel Prodan, fostul fundaș al „Generației de Aur”, decedat în noiembrie 2016. Prodan fusese adus în FRF de Mircea Sandu și a plecat de acolo din cauza unui conflict violent cu Răzvan Burleanu. Şeful federaţiei i-a explicat lui Mutu că n-ar suna bine reinventarea acelei poziții în acest moment, când mai e un pic și se împlinește un an de la moartea lui Prodan, scrie GSP.

Adrian Mutu a rămas cu doar 25% din salariu la Dinamo

Adrian Mutu a solicitat un salariu de 5.000 de euro lunar la FRF, dar tratativele nu au progresat prea mult. Apropiați ai fostului fotbalist povestesc că Adrian Mutu are o versiune proprie în privința cursului dificil pe care-l au negocierile: „El crede că nu e dorit de Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu”.

Andrei Vochin a avut o influență importantă în reforma pe care a încercat-o FRF din 2014 până acum: recrutarea lui Daum, regula cu jucătorul U21 pe teren permanent în Liga 1, deschiderea centrelor de tineret.