Adrian Mutu, prima reacţie după ce a pierdut procesul şi la CEDO. Ce se întâmplă cu datoria de 17 milioane de euro către Chelsea

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a respins, acum câteva zile, recursul înaintat de Adrian Mutu împotriva deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) legată de despegubirile de 17 milioane de euro pe care trebuie să le plătească lui Chelsea.

10 oct. 2018, 08:39
Adrian Mutu, prima reacţie după ce a pierdut procesul şi la CEDO. Ce se întâmplă cu datoria de 17 milioane de euro către Chelsea

Adrian Mutu contestase faptul ca TAS ar fi independent si impartial dupa ce a dat decizia sa plateasca suma de 17 milioane de euro celor de la Chelsea dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina in 2004. In urma deciziei CEDO, gruparea londoneza a anuntat ca va continua lupta pentru a primi despagubirile cerute.

Adrian Mutu şi Alexandra Dinu, DECIZIE SURPRIZĂ luată după ce S-AU ÎMPĂCAT. Nimeni nu se aştepta la ASTA

Adrian Mutu este insa relaxat in ceea ce priveste acest caz.

„CEDO a dat o decizie favorabila celor de la TAS, eu si uitasem de acel proces. E o chestie de multi ani… Nu se modifica nimic in decizia dintre Chelsea si mine, oricum ramanea valabila. A fost vorba doar daca TAS a procedat sau nu corect cu mine. Daca as fi castigat eu, atunci as fi putut ataca intreaga procedura. Chelsea nu m-a pus sa platesc acea suma, vom vedea pe viitor ce va fi. Am vorbit cu avocatii mei si totul este in regula”, a spus Adrian Mutu pentru Fanatik.