Adrian Mutu, primele declaraţii despre DOPAJ. Mărturisire-şoc: „Îmi dădea un pumn de pastile. Asta era tot!”

Cornel Dinu a acordat un interviu pentru GSP în care a vorbit despre Adrian Mutu.

10 ian. 2019, 14:06
Adrian Mutu, primele declaraţii despre DOPAJ. Mărturisire-şoc: „Îmi dădea un pumn de pastile. Asta era tot!”

„Procurorul” a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu fotbalistul după ce acesta a fost cumpărat de Dinamo de la la FC Argeș, în vara lui 1998.

Dezvăluiri BOMBĂ! „Am plecat de la Dinamo după o beţie cruntă cu Mutu!”

„Prezența prea scurtă a lui Adrian Mutu la Dinamo mi s-a părut una dintre cele mai interesante. A venit în iarna sezonului 1998/1999, având calități incontestabile de jucător de excepție. Firesc, l-am întrebat ce relații de joc avea la Pitești. „Ce relații, bre? Jucam în stânga pe atac sau numai pe atac și făceam ce voiam. Înainte de antrenamentele ce durau cam 40 de minute venea secundul Vasile Szilaghi și îmi dădea un pumn de pastile. Asta era tot!”. I-am spus din prima că la mine se joacă pe principii și scheme de joc și că dacă le va respecta își va pune și mai mult în valoare calitățile pe care le are”, a declarat Cornel Dinu.

Adrian Mutu, prima reacţie după ce a pierdut procesul şi la CEDO. Ce se întâmplă cu datoria de 17 milioane de euro către Chelsea

La după doi ani de la transferul lui Adrian Mutu la Dinamo, Adrian Neaga și Cristian Buturugă, pe atunci la FC Argeș, au fost depistați pozitiv cu un anabolizant folosit în mare parte de halterofili pentru dezvoltarea masei musculare.