Adrian Mutu, scandal uriaş din cauza unei bone filipineze. Briliantului i se aduc acuzaţii grave VIDEO

Adrian Mutu este implicat într-un scandal cu un individ cu mai multe dosare penale. Bărbatul din București susține că totul a pornit de la o bonă filipineză, fosta lui iubită. Potrivit wowbiz.ro, Mutu a acuzat-o pe aceasta că i-ar fi furat mai multe bunuri din casă la comandă.

16 mai 2017, 08:27
Adrian Mutu, scandal uriaş din cauza unei bone filipineze. Briliantului i se aduc acuzaţii grave VIDEO

Tiberiu, bărbatul care îl acuză pe Adrian Mutu, susține că fotbalistul l-a sunat în mai multe rânduri și l-a amenințat. „Nu mi se pare un motiv să suni pe cineva şi să-l înjuri de morţi că avea legătură cu o menajeră de-a ta. Eu în fiecare luni şi miercuri mă duc să dau cu subsemnatul la Secţia 9. Când plecăm de la secţie, m-a sunat şi s-a apucat să mă înjure. Îmi zicea fraiere vin peste ţine, îţi ştiu adresa„, a spus Tiberiu, potrivit wowbiz.ro. El presupune că totul a pornit din cauza bonei filipineze a lui Mutu. „Eu am cunoscut-o pe fata asta, am avut o relaţie cu ea. Eu nu ştiam pentru cine lucrează filipineză, ştiam că pentru un fost fotbalist. Târziu am aflat că este vorba de Mutu„, a mai afirmat acesta.

Mai mult, Mutu s-a dus acasă la Tiberiu, episodul fiind povestit de mama acestuia. „A venit cu 7 bodyguarzi foarte agitati. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am iesit vie. Eu in ziua aia nu am mai putut sa fac nimic. Mi-a vorbit urat. Mi-a zis ca vrea sa mearga la familia Cazan. Se sprijinea de perete ca era sub influenta alcoolului. Nu puteai sa stai langa el de mirosul de alcool. Ne-a vorbit urat si ne-a stricat linistea. I-am zis sa dea cagula jos pentru ca l-am recunoscut. A dat cu pumnul in perete„, a spus aceasta.

La rândul său, Adrian Mutu susține că bărbatul a pus-o pe bona filipineză să îi fure lucruri din casă și i le ducă lui. „Este adevarat ca am avut o bona filipineze. Ea nu mai lucreaza pentru mine. Este adevarat ca nu ne-am vorbit frumos. Adevarul pe care-l stiu de la bona. Eu am fost foarte nervos in ziua in care am fost la mama lui. Eu il cautam pe el. Cand o prinzi pe bona cu plase pe afara, m-a anuntat paza din fata blocului. In ziua ei libera, ea iese doar cu geanta, dar are plase ascunse in gardul viu. Cand ne-am dus la ea in camera avea bagajele facute. Nu stiu ce avea in plase, nu am apucat sa vad. Ea nu mi-a zis ca pentru el a furat. Mi-a zis doar ca ii spunea sa faca anumite lucruri.
 
Normal ca m-au apucat nervii. Putea sa-mi fure din casa, sa-mi sparga casa. Eu i-am facut plangere si la politie, i-am facut si ei. Am inteles ca este o retea care cu asta se ocupa. Le pune pe filipineze sa fure pentru ei„, a spus Adrian Mutu.

Bărbatul acuzat de mutu a spus că va face reclamaţie pentru defăimare şi afirmaţii mincinoase.