Adrian Mutu şi Sandra, PRIMA APARIŢIE după NUNTĂ. „Trebuie să demonstreze că e şi deşteaptă”

Adrian Mutu și soţia sa, Sandra, au avut prima apariție publică după nuntă. Cei doi au participat la o emisiune tv.

19 oct. 2017, 16:10
Adrian Mutu şi Sandra, PRIMA APARIŢIE după NUNTĂ. „Trebuie să demonstreze că e şi deşteaptă”

Adrian Mutu şi Sandra au intrat în platoul emisiunii ținându-se de mână. Fostul fotbalist a vorbit și despre cariera în televiziune pe care dorește să o urmeze soția sa.

„Adi m-a cucerit prin foarte multe lucruri. dar să spunem că și misterul acesta a fost unul dintre ingredientele speciale pe care le-a folosit asupra mea. Eu cred că l-am cucerit pe Adi prin felul meu de a fi, a reușit să vadă dincolo de aparențe, să mă cunoască în substrat. Cred că asta l-a fascinat. A văzut ce fel de om sunt cu adevărat”, a declarat Sandra Mutu.

Adrian Mutu a scos O AVERE din botez şi nuntă. Cât a mers DARUL

„Sandra are ceva. Zâmbetul pe care îl afișează și este foarte frumos. E, de fapt, o oglindă a sufletului ei. cel puțin pentru mine. Mă sprijină, e pragmatică, e și încăpățânată, pentru că atunci când își pune ceva în cap nu se lasă. Acum face cursurile IMA, vrea să fie o colegă de-a voastră. Să sperăm că o să și reușească. Eu cred că pe lângă frumusețe, trebuie să fie și foarte pregătită. Eu cred că ea nu-și dorește să fie doar frumoasă, trebuie să fie și deșteaptă, să demonstreze că e deșteaptă, eu știu că e.  Trebuie să demostreze acest lucru învățând și fiind foarte pregătită. Tocmai pentru că poartă un nume și e cine e”, a afirmat Adrian Mutu.