Adrian Mutu s-a întors ÎN GENUNCHI la Consuelo

Adrian Mutu a uitat de aventurile dinn România şi i-a oferit soţiei un inel cu diamante şi o promisiune pe viaţă, în Republica Dominicană.

20 dec. 2014, 16:13
Adrian Mutu s-a întors ÎN GENUNCHI la Consuelo

Adrian Mutu se află în Republica Dominicană alături de familia sa, pe care a cam neglijat-o în ultima perioadă. Mutu şi Consuelo au şters cu buretele infidelităţile fotbalistului, expuse pe larg de presa din România, şi au hotărât să meargă mai departe, scrie Libertatea.

Mutu a plecat în Republica Dominicană hotărât să-şi recucerească soţia ţi a fost nevoit să facă o investiţie serioasă şi să-şi pună sufletul pe tavă pentru a obţine iertarea lui Consuelo. Apropiaţi de-ai lui Mutu ne-au dezvăluit că acesta i-ar fi oferit în genunchi soţiei un inel cu diamante, însoţit de un buchet de trandafiri albi. Iar promisiunea pe care i-ar fi făcut-o este demnă de filmele cu final fericit: „Iubirea mea, îmi voi face mai mult timp pentru tine şi superbele noastre fetiţe”. Şi dacă tot au reuşit să facă ordine în sentimente, cei doi ar fi luat în calcul şi varianta de a deveni din nou părinţi, deşi au deja două fetiţe!