Adrian Mutu, făcut KO de FOSTA SOŢIE. Cine este NOUL IUBIT al lui CONSUELO

Adrian Mutu şi Consuelo au divorţat de mai bine de un an. Daca fotbalistul s-a cuplat cu Sandra Bachici, fosta logodnică a fotbalistului Laszlo Sepsi, Consuelo şi-a găsit alinarea în braţele unui american putred de bogat.

05 mart. 2015, 07:05
Adrian Mutu, făcut KO de FOSTA SOŢIE. Cine este NOUL IUBIT al lui CONSUELO

Adrian Mutu si-a asumat deschis relatia cu Sandra Bachici si a confirmat dezvaluirile facute de Bianca Dragusanu legate de o relatie avuta in timpul casatoriei cu Consuelo. Comportamentul lui Mutu a fost înţeles abia după ce s-a aflat că el divorţase încă din 2013.

Citeşte şi: Adrian Mutu şi Consuelo AU DIVORŢAT. Decizie BOMBĂ luată de FOSTA SOŢIE a BRILIANTULUI

Consuelo nu a dorit sa pastreze numele acestuia, insa a cerut custodia fetelor. De asemenea, dominicana nu a avut nicio pretentie financiara in ceea ce priveste pensia alimentara. Iar de cateva saptamani, Adrian Mutu este istorie.

„Si ea are pe cineva. Am inteles ca este un barbat tanar, pedant, care are multe afaceri in America. Se poarta extrem de frumos cu Consuelo, iar ea pare indragostita, linistita. Merg in vacante, se plimba foarte mult. Se inteleg de exceptie, iar relatia lor este deja una serioasa. Nu o mai intereseaza Mutu ca barbat. Au o relatie buna de dragul fetelor, comunica, se consulta. Ea nu are o problema ca Adi si-a refacut viata. Si el stie ca fosta sotie are pe altcineva si nu este deloc deranjat”, a declarat un apropiat al lui Adrian Mutu pentru Cancan.

Citeşte şi: Adrian Mutu, lăsat LEFTER se SOŢIE. Cum i-a luat Consuelo TOŢI BANII

Adrian Mutu a cunoscut-o pe Consuelo in 2004, iar in 2005 s-au casatorit. Au impreuna doua fete, Adriana Lea si Maya Vega. Mutu a mai fost casatorit cu Alexandra Dinu, cu care are un baiat, Mario.

Citeşte şi: Bianca recunoaşte că a făcut sex cu Mutu în patul lui Consuelo: „Am fost iubita lui un an şi jumătate”

Citeşte şi: SCANDALOS. Adrian Mutu I-A FURAT logodnica unui coleg de NAŢIONALĂ