Adrian Mutu devine CAMPION al Italiei la 36 DE ANI

Adrian Mutu a jucat două sezoane pentru Juventus, între 2004 şi 2006, bifand 33 de meciuri si 7 goluri. Cele douăm titluri câştigate de "Bătrâna Doamnă" au fost retrase în urma scandalului "Calciopoli", dar situaţia se poate schimba radical.

01 apr. 2015, 06:39
Adrian Mutu devine CAMPION al Italiei la 36 DE ANI

Juventus si-a dovedit nevinovatia la tribunal, iar fostul presedinte Luciano Moggi a fost achitat. Totinezii au pierdut doua titluri, cele din 2005 si 2006, dar si circa 450 de milioane de euro, fie ca aceste daune au fost provocate de ruperea unilaterala a unor contracte de sponsorizare sau de plecarile unor fotbalisti după ce echipa a fost retrogradata.

Carlo Tavecchio, presedintele federatiei italiene, le-a transmis sefilor lui Juventus, prin intermediul unui interviu acordat Tuttosport, ca le-ar putea „returna” cele doua titluri confiscate daca renunta la procesul de 443 de milioane de euro.

„Trebuie sa punem capat procesului legat de despagubiri, iar apoi vom negocia cu Juventus problema celor doua titluri”, a spus Carlo Tavecchio, citat de sport.ro.

Cele doua tituluri retrase, castigate de Juventus in 2004-2005 si 2005-2006, au fost acordate lui Inter. Daca Juventus isi va recupera cele doua titluri in urma negocierilor cu Federatia, Adrian Mutu si-ar putea trece si el in palmares aceste trofee.