Adrian Năstase, despre candidatul puterii la alegerile prezidenţiale: Alianţa PSD-ALDE va lua o decizie pe grabă

Fostul premier Adrian Năstase anunță un eşec al PSD la alegerile prezidențiale din acest an. El spune că partidul trebuia să lanseze din timp o campanie pentru identificarea candidatului ideal în funcţie de preferinţele electoratului.

RomaniaTV.net
18 ian. 2019, 11:32
Adrian Năstase, despre candidatul puterii la alegerile prezidenţiale: Alianţa PSD-ALDE va lua o decizie pe grabă

„În urmă cu un an spuneam că Congresul PSD ar fi trebuit să gândească o strategie pentru alegerile prezidenţiale. S-a pierdut momentul pentru a demara o evaluare în legătură cu profilul unui candidat, cu analiza alegătorilor. În mod evident, s-a schimbat profilul alegătorilor, tinerii privesc altfel viaţa publică şi cea politică. Care sunt mesajele pentru ei? Care sunt liderii politici din zona partidului care să se adreseze acestui segment de electorat?

Alianța PSD-ALDE va lua o decizie pe grabă la un moment dat și riscurile vor fi pe măsură. Vom vedea care este trendul la alegerile europarlamentare. PSD-ul, dar și ALDE vor concura cu listele unor partide a căror conducere va încerca să plece în exil la Bruxelles și liderii acestor formațiuni parcă vor toți să emigreze”, a declarat Adrian Năstase într-un interviu pentru QMagazine, preluat pe blogul lui.